YKV Kültür Avcıları ''Pera'nın Zamanı'' Tiyatro Oyunuyla Eylül Ayı Sahnesini Açtı!


Pera Palace Hotel JumeirahKumbaracı50 sahnesi ile birlikte odalarının, balo salonunun ve genel alanlarının bir sahne olarak kullandığı interaktif bir tiyatro oyunuyla sanat severlere eşsiz bir deneyim sunuyor.
Yaman Ömer Erzurumlu’nun yönettiği; farklı bölümlerini Gülhan Kadim, Seda Özen Yürük, Selin Girit, Selen Örcan, Yaman Ömer Erzurumlu’nun kaleme aldığı ve Altıdan Sonra Tiyatro’nun yürütücülüğünü yaptığı “Pera’nın Zamanı” oyunu Pera Palace’ın Agatha Christie, Greta Garbo, Ernest Hemingway ve Franz Joseph gibi ikonik misafirlerinin adlarını taşıyan odalarında ve bugüne kadar ilk Cumhuriyet Balosu gibi pek çok özel etkinliğe ev sahipliği yapmış Grand Pera Balo Salonu’nda geçiyor. Tiyatro severlerin farklı öyküleri izlerken otelde bir zaman yolculuğunu da deneyimleyeceği oyun Ekim 2016’dan beri seyirciyle buluşmaya devam ediyor. Sen de bu keyifli etkinliklere dahil olmak istersen hemen  Kültür Avcısı ol! 

Yazanlar: Gülhan Kadim, Seda Özen Yürük, Selen Örcan, Selin Girit, Yaman Ömer Erzurumlu

Yöneten: Yaman Ömer Erzurumlu
Oynayanlar: Aslı Can Kortan, Cenk Hakan Köksal, Erkan Kortan, Hakan Emre Ünal, İhsan Dehmen, Merve Öztoprak Kantarcı, Özer Arslan, Seyfi Erol, Sinan Arslan
Yardımcı Roller: Doğa Uğurel/Hazal Şahin, Eyüp Çelik, Güray Doğru, Ozan Talay
Şarkılar // Söz ve Beste: Burçak Çöllü
Proje Koordinatörleri: Can Erol, Gülhan Kadim
Etkinlik Mekanı: Pera Palace Otel
Etkinlik Saati: 20:30






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu eser ile ilgili görüşleriniz Blog takipçisi olan herkes için önemlidir.